Ezt a oldalt azért hoztuk létre, hogy mi, Biatorbágy Pecató lakói kicsit jobban megismerkedhessünk, és a lakóövezet ügyes bajos dolgaiban segítséget nyújthassunk egymásnak. A közösség nyitott, bárki elmondhatja bánatát, örömét.

Bár lehetséges, hogy tagjaink közül vannak, akik lejárnak a tóhoz horgászni, ez a közösség független a Peca-tó Sporthorgász Egyesülettől, melynek külön weboldala és FB közössége is létezik.

Jelenleg az oldalt feleségem segítségével szerkesztem, de igyekszem szakmai kérdésekben a megfelelő fórumot, szakértő személyt megtalálni. Nem vagyunk őslakosok, de 2001 óta életvitel szerűen lakunk a Pecatónál, ikreink itt nőnek fel.

A pecato.hu oldal ad otthont a 2016-ban bejegyzett Biatorbágy Pecatóért Egyesületnek is. Az egyesület munkájával kapcsolatban igyekszünk mindenről tájékoztatni a közösséget. Külön menüpontban találhatóak a fontosabb információk, hírek és az egyesület elérhetősége.

Örömmel fogadok minden észrevételt, ötletet, és boldog lennék, ha más valakinek is lenne kedve közreműködni a tartalom előállításában. Szerkeszd te is az oldalt. 

Égő Ákos
+36 30 382 5399