2014. november 19.

Időpont: 2014 november 21.   7.30 – 9.00

Helyszín: Biatorbágy, Bajcsy Zsilinszky utca 13., a Csicsergő óvoda előtti parkoló.

Ha valaki szeretne leadni hulladékot, de a szállítás nem tudja megoldani akkor keressen az erdekel@pecato.hu címen és megoldjuk.

Az akció során az alábbi hulladékokat gyűjtik be: TV, video, rádió, hűtő, mosógép, centrifuga, háztartási kisgépek, háztartási nagygépek, Információs és távközlési berendezések, rádiótelefon készülék, elektromos és elektronikai barkácsgépek, szerszámok, gáztűzhely, gázbojler, mikrohullámú sütő, elektromos sütő, számítógép és tartozékai, nyomtató, számológép, lemezjátszó stb.A Selector Elektronikai Termék Újrahasznosító Kft. (Cg. 07-09-017494) 2003. december 23-án alakult kifejezetten abból a célból, hogy használatból kivont elektromos és elektronikai termékeket gyűjtsön és kezeljen. A Selector Kft. tulajdonosai kizárólag magyar magánszemélyek és cégek.
A telep a Közép-Dunántúlon, Bodajk községben működik – Bányász lakótelep 16., hrsz.: 291/6. A telep működési engedéllyel, jó infrastruktúrával, önálló víz-, gáz- és elektromos hálózattal rendelkezik, teljes területén csatornázott.
Az üzemnek a szétszereléshez szükséges 2500 m2 áll rendelkezésre. A csarnokok alkalmasak arra, hogy az érkező árut befogadják, és a kezelés megtörténjen. Az üzemben kialakítottuk (szerelőpadok, szétszerelő egységek beállításával stb.) a kézi szétszerelés végzésének feltételeit.
Forrás: http://www.selector.co.hu
A gyűjtés helyszíne: