2014. szeptember 22.

A hét végén tartotta lakossági fórumát a 7. választókerület Fideszes önkormányzati képviselője, Kecskés László, Tarjáni István polgármester úr, valamint Szakadáti László alpolgármester úr. Körülbelül 30 résztvevő gyűlt össze a horgászháznál, ahol szóba kerültek a Pecató legfontosabb gondjai. Hogy probléma van bőven, azt mi sem bizonyítja, hogy az itt élők egymás szavába vágva próbáltak választ kapni kérdéseikre.A biatorbágyi Fidesz-KDNP településfejlesztésre vonatkozó programja napokon belül válik nyilvánossá. Ezt a programot itt is közölni fogjuk.

Ha esetleg maradt még megválaszolatlan kérdés – mert maradt –, akkor a Szövetség Biatorbágyért Egyesület is szívesen várja a Pecataviakat egy találkozóra.


„Tisztelt Pecatavi Lakosok!

A Szövetség Biatorbágyért Egyesület képviselői – azon kívül, hogy más módon is törekednek a választókkal való személyes kapcsolatfelvételre - fogadóórák keretein belül szeretettel várják a Tisztelt Választópolgárokat a szórólap szerinti időpontokban, helyszínen.

Amennyiben olyan észrevétele, javaslata van a kerületi vagy a város egészét érintő programmal kapcsolatban, melyet személyesen szeretne megosztani velem, vagy csak egyszerűen jobban meg szeretne ismerni engem, elképzeléseimet a kerület, város jövőjét illetően, úgy várom Önt sok szeretettel szeptember 25-én, illetve szeptember 26-án 17-19 óra között a Szövetség Biatorbágyért Egyesület kampányirodájába (Fő térnél a COOP melletti üzletsoron)!
Remélem minél többen el tudnak jönni és személyesen is találkozhatunk!

Emellett továbbra is várom észrevételeiket és javaslataikat a radnai.peter@szovetsegbiatorbagyert.hu címre, illetve www.szovetsegbiatorbagyert.hu oldalon is írhatnak nekünk.
Működik egy központi telefonszámunk is, melyen keresztül beérkező valamennyi kérdésre, kérésre szívesen válaszolunk: 06-20-336-1623.

Tisztelettel és köszönettel:

Radnai Péter
Szövetség Biatorbágyért Egyesület
7.számú választókerületi képviselő-jelölt”
A pecato.hu politikailag független oldal, elsődleges célunk a közösség életével, a környék megismerésével kapcsolatos tájékoztatás. Ami ebbe a témakörbe belefér, azt közöljük a szélsőségek távol tartásával. Az önkormányzati választások közeledtével természetesen a politikai kampánymunka intenzívebb lett, a lakosság megnyerése, valamint tájékoztatása a programokról, tervekről előtérbe került. Úgy gondoltuk, hogy párttól és képviselőktől függetlenül teret engedünk minden, a Pecatót érintő gondolatnak, ígéretnek. Várjuk tehát a politikai szervezetek hozzánk intézet sorait.