Ezt a oldalt azért hoztuk létre, hogy mi, Biatorbágy Pecató lakói kicsit jobban megismerkedhessünk, és a lakóövezet ügyes bajos dolgaiban segítséget nyújthassunk egymásnak. A közösség nyitott, bárki elmondhatja bánatát, örömét.

Bár lehetséges, hogy tagjaink közül vannak, akik lejárnak a tóhoz horgászni, ez a közösség független a Peca-tó Sporthorgász Egyesülettől, melynek külön weboldala és FB közössége is létezik.

Jelenleg az oldalt feleségem segítségével szerkesztem, de igyekszem szakmai kérdésekben a megfelelő fórumot, szakértőt személyt megtalálni. Nem vagyunk őslakosok de 2001 óta életvitel szerűen lakunk a Pecatónál, ikreink itt nőnek fel.

A pecato.hu oldal ad otthont a 2016-ban bejegyzett Biatorbágy Pecatóért Egyesületnek is. Az egyesület munkájával kapcsolatban igyekszünk mindenről tájékoztatni a közösséget. Külön menüpontban találhatja meg a fontosabb információkat, híreket, az egyesület elérhetőségét.

Örömmel fogadok minden észrevételt ötletet, boldog lennék ha más valakinek is lenne kedve közreműködni a tartalom előállításába. Szerkeszd te is az oldalt. 

Égő Ákos
+36 30 382 5399